Loading...
Logo Vectorial Catalonia Ceramica

Líders en Aixetes

Assessorament Personalitzat
De la mà dels nostres experts, t’assessorem en l’elecció dels tipus d’aixeta ideal per al teu bany.

Ampli Stock Permanent
Gràcies als nostres més de 30.000m2 de magatzems repartits per Catalunya, comptem amb el major estoc a la seva disposició.

Preu Líder Garantit
Et garantim el millor preu del mercat, finançat sense interessos en un any.

La Major Exposició de Catalunya
Vine a veure les nostres Exposicions a Barcelona, Cerdanyola / Sant Cugat, Sabadell i Premià de Mar.

Informa't i Guanya un Descompte del 20%!

El Millor en Aixetes per al teu Bany

 

Comptem amb una gamma completa d’idees per a la instal·lació d’aixetes de la llar, que encaixen perfectament amb el concepte d’interiorisme que tens en ment. T’ho posem molt fàcil per a dotar al teu bany de la més satisfactòria aixeta a tots els nivells i et permeti completar a la perfecció els teus projectes d’equipament o reforma.
Ara és possible poder gaudir de peces dissenyades amb la màxima cura per a qualsevol persona que vulgui donar-li personalitat i distinció al seu bany. Troba línies rectes i formes geomètriques fins linies més corbes cilíndriques, mes comuns en els banys per les seves formes arrodonides però amb dissenys cuidats i elegants que aconseguiran que el teu bany sigui un espai sofisticat i exclusiu amb peces escultòriques, a més pot trobar peces que evoquen al passat en els seus dissenys per a ambients més tradicionals.

Roca té una gran varietat de models col·leccions d’aixetes, cadascuna amb diferents característiques que les fan més especials.
Dissenys amb suaus contorns i extraordinària elegància i personalitat, que marquen la diferència en una moderna solució d’aixetes. També podem trobar dissenys avantguardistes amb noves tecnologies que es fonen en elements de gran resistència i qualitat, amb un estil més atemporal, singular i inalterable.
Amb Roca pots aportar a cada racó de la teva estada frescor i originalitat a parts iguals.

Duravit té diverses col·leccions perquè puguis decidir la que millor s’ajusti al teu gust i necessitats. Si parlem de la línia B1 ens trobem amb contorns suaus, agradables i d’una elegància intemporal que ofereix una còmoda funcionalitat, un senzill maneig i una línia universal d’aixetes per a totes les aplicacions habituals. També podem trobar la col·lecció B2, un disseny més modern i reduït, amb línies clares i rectes per a qualsevol aplicació. Els usuaris que aprecien la claredat, la reducció i absència de floritures trobaran en la línia d’aixetes B2 una perfecta forma d’expressió. Amb línies senzilles i geomètriques que produeixen una modernitat atemporal. Aquestes i més col·leccions les pots trobar a Duravit.

Descobreix els dissenys de Jacob Delafon que van des del més clàssic fins al més modern. A més proposen solucions per economitzar l’estalvi d’aigua i energia, sense disminuir la comoditat de l’ús. Compten amb una àmplia gamma d’aixetes, de diferent altura per màxima comoditat. També pots trobar aixetes per a bidet, tant monocomandaments amb maneta per a l’aigua freda i calenta o monocomandaments amb única maneta.
A més tenen una col·lecció de tots els elements necessaris per al seu confort: des de coixins fins lleixes en fusta massissa de roure natural.
I no ens podem oblidar de les aixetes de dutxa, Jacob Delafon proposa diferents models encastats amb possibilitat d’instal·lar una interfície digital o columnes de dutxa, de les més simples a les més modernes … fins amb música!

Les aixetes de Hansgrohe no només compta amb dissenys guardonats per triar, sinó que a més es beneficia de productes que satisfan les més altes exigències quant a qualitat i confort de maneig.
Les aixetes de Hansgrohe estàn dissenyades per el reconegut estudi de disseny Phoenix Design i ha estat premiada reiterades vegades. No importa el disseny que decideixi, el seu bany resplendirà en harmonia com una peça.
A més, a joc amb els tipus d’aixetes han desenvolupat tecnologies intel·ligents que fan encara més plaent l’experiència amb l’aigua.

Descobreix per què Catalonia Ceràmica és el Líder en Bany

Ser el líder en el sector durant els últims 30 anys, és el fruit del nostre enfocament absolut a la satisfacció dels nostres clients, oferint sempre les solucions i materials més avançades del mercat amb el preu més competitiu del sector.

Assessorament Personalitzat Piscines Catalonia Ceramica
Preu lider i finançament catalonia Ceramica

Que Opinen els nostres Clients?

Testimonials Clara Molina Catalonia Ceramica
Testimonials Mercedes Gil Catalonia Ceramica
Testimonials Alberto Diaz Catalonia Ceramica
Testimonials Helena Vila Catalonia Ceramica

Una Idea de Bany per a cada Família

Perquè cada tipus de família és singular i particular, el nostre equip d’interioristes i experts en materials t’aportaran les idees i solucions personalitzades necessàries, per convertir cada bany de la teva llar en un espai ideal i únic.

6 Motius per Encertar amb Catalonia Ceràmica

Motius per el cual escollir Catalonia Ceramica, personalització i experiencia
Motius per el cual escollir Catalonia Ceramica, millors marques i magatzems
Motius per el cual escollir Catalonia Ceramica, millors profesionals i exposicions

Les Millors Marques Seleccionades

En Catalonia Ceràmica trobaràs les millors marques nacionals i internacionals, curosament seleccionades en estoc permanent.

Logo Duravit
Logo Laufen
Logo Grohe
Logo Kaldewi
Logo Hansgrohe
Logo Jacob Delafon
Logo Dorn Bracht
Logo hidrobox
Logo Geberit
Logo Viega
Logo Bossini Cristina
Logo Tres

Demana una Cita Exclusiva amb un Expert!

Que Opinen els nostres Clients? Estudi realitzat a l'abril del 2019 en base a 405 opinions

Tracte i professionalitat 96%
Exposició i Punt de Venda 93%
Preus Competitius 98%
Rapidesa en el Lliurament 91%

Compromesos amb la Qualitat i la Sostenibilitat

Estem Molt a Prop Teu…

Vine a veure les nostres Exposicions a Barcelona, Cerdanyola / Sant Cugat, Sabadell i Premià de Mar.