Loading...
Logo Vectorial Catalonia Ceramica

Líders en Banyeres i SPA

Assessorament Personalitzat
De la mà dels nostres experts, t’assessorem en l’elecció dels tipus de banyera i spa ideal per al teu projecte.

Ampli Stock Permanent
Gràcies als nostres més de 30.000m2 de magatzems repartits per Catalunya, comptem amb el major estoc a la seva disposició.

Preu Líder Garantit
Et garantim el millor preu del mercat, finançat sense interessos en un any.

La Major Exposició de Catalunya
Vine a veure les nostres Exposicions a Barcelona, Cerdanyola / Sant Cugat, Sabadell i Premià de Mar.

Informa't i Guanya un Descompte del 20%!

La Millor Banyera i SPA per al teu Bany

 

Gaudeix d’una experiència regeneradora, relaxa el cos i la ment amb la quantitat de diferents tipus de banyeres per obtenir un benestar absolut. El millor temps per regalar-se a si mateix, és aquest moment en el qual gaudeixes un bany relaxant. Amb les banyeres hidromassatge pots dedicar-te moments purs de relax i donar forma al teu espai, amb la combinacions de colors, formes i luxe s’uneixen per donar caràcter al teu espai desitjat.
Amb els nous sistemes més avançats podràs recobrar energies, valoritzar els sentits i estimular el cos.
Actualment el disseny de banyera tradicional ha evolucionat cap a banyeres exemptes vistes com a peces esculturals. Aquesta evolució et permet posar la banyera arreu del bany, creant ambients senzills i minimalistes.
Les banyeres exemptes adquireixen innovadores formes geomètriques o asimètriques que donen forma a una peça protagonista al teu bany.
A més la llibertat de disseny d’aquestes banyeres independents o exemptes ofereixen una instal·lació més ràpida i senzilla, ja que són accessibles des de qualsevol costat i presumeixen de gran bellesa i delicadesa.

Les banyeres i SPA Roca són de les millors solucions per al bany de la teva llar, ja que estan concebudes amb els majors estàndards de qualitat i durabilitat en una variada selecció d’estils, materials i formes. Hi ha milers de dissenys pel que et serà extremadament senzill trobar la banyera o SPA que s’adapti més al teu estil, des del clàssic al més contemporani.

Amb els equipaments especials de KALDEWEI, el bany es converteix en un moment relaxant. Els agafadors de formes estètiques proporcionen seguretat addicional i estan harmonitzats amb el disseny dels diversos models de banyera. Els recobriments antilliscants parcials i totals proporcionen una seguretat especial al trepitjar la banyera, i s’uneixen en punts concrets o en tota la seva superfície amb l’acer vitrificat. Perquè es mantingui la relaxació després del bany, l’efecte perla facilita la neteja. Gràcies a aquest recobriment, l’aigua degota per l’acer vitrificat i absorbeix les partícules de calç i brutícia. Per a la neteja serveix un drap humit sense productes de neteja corrosius.

Una àmplia elecció al seu abast: en angle, encastades o en illa. Nombrosos materials: fosa, Lithocast, acrílic i Flight, material exclusiu; de 120 a 200 cm.
Els sistemes d’hidromassatge fabricats a França tenen garantia de 4 anys i s’adapten a molts models de banyeres. Descobreix amb tranquil·litat els avantatges dels massatges tònics i relaxants.
També pots trobar no només elements per a la instal·lació de la banyera sinó també petits accessoris per al seu confort: des de coixins fins lleixes en fusta de roure natural. A més disposen d’accessoris per a la seva banyera per a més comoditat.

Hidrobox compta amb una àmplia col·lecció de banyeres perquè puguis trobar la que millor s’adapti a les teves necessitats. Amb diferents geometries i acabats, aporten a cadascuna de les banyeres un caràcter especial.
Podem trobar banyeres per a ambients de bany moderns amb línies rectes i estètica minimalista. Hi ha col·leccions que ofereixen la possibilitat de donar color al seu exterior, de manera que potència aquestes banyeres com a producte d’alt nivell decoratiu.

El més destacat de les banyeres Duravit són les formes orgàniques i sinuoses i les vores sorprenentment fines, encara que també trobem les típiques cantonades rodones i suaus corbes en les banyeres encastades.
També disposen de banyeres d’hidromassatge on s’experimenta no només una diversió bombollosa sinó també beneficiosos efectes secundaris: amb les bombolles i els dolls d’aigua es millora i s’activa la circulació sanguínia. Es percep una sensació de lleugeresa i calma i els dolors i tensions musculars desapareixen de forma agradable.
Duravit soluciona el perill de relliscar en una superfície mullada amb mesures concretes: esglaons per a banyeres que augmenten la seguretat i faciliten l’entrada.

Descobreix per què Catalonia Ceràmica és el Líder en Bany

Ser el líder en el sector durant els últims 30 anys, és el fruit del nostre enfocament absolut a la satisfacció dels nostres clients, oferint sempre les solucions i materials més avançades del mercat amb el preu més competitiu del sector.

Assessorament Personalitzat Piscines Catalonia Ceramica
Preu lider i finançament catalonia Ceramica

Que Opinen els nostres Clients?

Testimonials Clara Molina Catalonia Ceramica
Testimonials Mercedes Gil Catalonia Ceramica
Testimonials Alberto Diaz Catalonia Ceramica
Testimonials Helena Vila Catalonia Ceramica

Una Idea de Bany per a cada Família

Perquè cada tipus de família és singular i particular, el nostre equip d’interioristes i experts en materials t’aportaran les idees i solucions personalitzades necessàries, per convertir cada bany de la teva llar en un espai ideal i únic.

6 Motius per Encertar amb Catalonia Ceràmica

Motius per el cual escollir Catalonia Ceramica, personalització i experiencia
Motius per el cual escollir Catalonia Ceramica, millors marques i magatzems
Motius per el cual escollir Catalonia Ceramica, millors profesionals i exposicions

Les Millors Marques Seleccionades

En Catalonia Ceràmica trobaràs les millors marques nacionals i internacionals, curosament seleccionades en estoc permanent.

Logo Duravit
Logo Laufen
Logo Grohe
Logo Kaldewi
Logo Hansgrohe
Logo Jacob Delafon
Logo Dorn Bracht
Logo hidrobox
Logo Geberit
Logo Viega
Logo Bossini Cristina
Logo Tres

Demana una Cita Exclusiva amb un Expert!

Que Opinen els nostres Clients? Estudi realitzat a l'abril del 2019 en base a 405 opinions

Tracte i professionalitat 96%
Exposició i Punt de Venda 93%
Preus Competitius 98%
Rapidesa en el Lliurament 91%

Compromesos amb la Qualitat i la Sostenibilitat

Estem Molt a Prop Teu…

Vine a veure les nostres Exposicions a Barcelona, Cerdanyola / Sant Cugat, Sabadell i Premià de Mar.