Loading...
Logo Vectorial Catalonia Ceramica

Líders en Gres Porcellànic

Assessorament Personalitzat
De la mà dels nostres experts, t’assessorem en l’elecció dels tipus de gres porcellànic ideal per al teu projecte.

Ampli Stock Permanent
Gràcies als nostres més de 30.000m2 de magatzems repartits per Catalunya, comptem amb el major estoc a la seva disposició.

Preu Líder Garantit
Et garantim el millor preu del mercat, finançat sense interessos en un any.

La Major Exposició de Catalunya
Vine a veure les nostres Exposicions a Barcelona, Cerdanyola / Sant Cugat, Sabadell i Premià de Mar.

Informa't i Guanya un Descompte del 20%!

Tots els Tipus de Gres Porcellànic

 

El Gres porcellànic és un tipus de recobriment ceràmic, fet a força de ceràmica premsada i cuita molt poc porosa. És per això que el porcellànic és la millor solució tant com a paviment com per a revestiment per a la decoració d’interiors i exteriors, donada la seva resistència als canvis climàtics.

Té una gran resistència a l’abrasió el que fa d’aquest un material molt durador, resistent a cops i ratllades a més de que té una porositat pràcticament nul·la. És resistent a productes químics o de neteja, per la qual cosa el fa perfecte per a terres exposats a aquest tipus d’agressions.

Necessita mínim manteniment per a la seva neteja ja sigui amb sabó o un detergent neutre.

És famós per ser antilliscant, sent així una molt bona opció per a zones exteriors, espais públics, llocs de treball, terrasses i jardins.

Gres Porcellànic Efecte Ciment

 

Les rajoles i rajoles efecte ciment han cridat l’atenció d’arquitectes i interioristes en els últims anys, gràcies a la quantitat d’avantatges tècniques i possibilitats estètiques que aquest posseeix. Una de les tendències que trobem actualment és la recerca de l’equilibri i la bellesa en la puresa de materials en brut, sense tractar, amb imperfeccions i textures.

Aquest tipus de gres adquireix gran protagonisme ja que trobem col·leccions que van des d’uns acabats més suaus fins acabats amb mes contrast propis del formigó.

Ideal per a la decoració de salons, on destaca per la seva continuïtat visual i absència de juntes generant major amplitud visual en els espais.

Zones com piscines, spas o jacuzzis són les més populars a l’hora de trobar aquest estil industrial creat per col·leccions de rajoles inspirats en el ciment o formigó armat, generant contrast de colors amb el to grisós d’aquests rajoles.

Gres Porcellànic Efecte Fusta

 

Aquest estil de gres porcellànic és el que tot amant de la calidesa i naturalitat busca, sent així el material per excel·lència en disseny d’interiors per la seva versatilitat i potencial.

Entre les principals tendències de disseny d’interior sempre trobem el parquet i la tarima. És per això que l’aportació del gres porcellànic sumat al seu potencial estètic i creatiu, ofereix una resistència i durabilitat molt més gran.

El seu èxit es deu a l’aspecte natural que aquest posseeix, a més de la gran quantitat i varietat d’acabats que ens obren les portes d’un món decoratiu que juga amb textures i efectes en parets i terres d’interior i exterior.

Tenim diverses possibilitats i col·locació de les rajoles efecte fusta, ja que el podem trobar en paral·lel, en espiga i en escaquers.

Gres Porcellànic Efecte Marbre

 

El marbre porcellànic es caracteritza per la seva baixa porositat que evita que taques o fluids penetrin i danyin la seva superfície.

És la millor opció per a terres que requereixen major higiene i neteja com cuines, banys i superfícies en espais públics. Actualment, aquest estil torna estar en escena gràcies a uns dissenys més innovadors i enginyoses combinacions que reforcen el seu poder de seducció.

Gràcies a l’última tecnologia d’impressió digital ceràmica, obtenim la major recreació amb detall i màxima fidelitat de qualsevol disseny i gràfica natural.

Ens ofereix estils des del neoclàssic fins al minimalisme, ja que proporciona un toc natural amb quantitat de matisos cromàtics, amb vetes i efectes brillants que faran de cada espai únic.

Gres Porcellànic Efecte Pedra

 

Amb l’acurada selecció de pedres més atractives i elegants neixen les nostres línies de gres porcellànic efecte pedra. Aquests productes es fabriquen amb tecnologies d’última generació i que permeten combinar una elegància incomparable.

L’estil evocador i elegant de l’efecte pedra no té límits, de manera que permet dissenyar jardins, piscines i espais comercials.

Les rajoles de gres porcellànic ofereixen una resistència màxima, resistents a temperatures molt baixes i no pateixen oscil·lacions tèrmiques. El manteniment i neteja d’aquestes és molt fàcil, sent perfectament aptes per a qualsevol espai exterior.

Tant si el fem servir com a paviment o revestiment, aquest gres porcellànic amb efecte fusta, evoca la natura destacant les vetes de les diferents pedres i proporciona funcionalitat tan necessari per a petits com a grans espais d’avui dia.

Gres Porcellànic Efecte Hidràulic

 

El gres porcellànic imitació hidràulic consta d’una alta resistència gràcies al procés de fabricació. Resistent al desgast i trencament, és un material excepcional per a llocs amb alt trànsit.

És molt fàcil de netejar gràcies a la cocció en forn, la seva absorció d’aigua és mínima sent pràcticament nul·la, això facilita que no es fixin en les taques, a més de ser resistent a productes químics de neteja el que permet tenir el sòl sempre lluent.

És un sòl apte per a exterior ja que consta d’una característica antigel i de duresa superior, per la qual cosa és perfecte portar aquest estil i disseny a espais interiors, porxos etc ja que és molt resistent als canvis climàtics.

Descobreix per què Catalonia Ceràmica és el Líder en Paviments i Revestiments

Ser el líder en el sector durant els últims 30 anys, és el fruit del nostre enfocament absolut a la satisfacció dels nostres clients, oferint sempre les solucions i materials més avançades del mercat amb el preu més competitiu del sector.

Assessorament Personalitzat Piscines Catalonia Ceramica
Preu lider i finançament catalonia Ceramica

Que Opinen els nostres Clients?

Testimonials Clara Molina Catalonia Ceramica
Testimonials Mercedes Gil Catalonia Ceramica
Testimonials Alberto Diaz Catalonia Ceramica
Testimonials Helena Vila Catalonia Ceramica

Una Solució en Paviments i Revestiments per a cada Família

Perquè cada tipus de família és singular i particular, el nostre equip d’interioristes i experts en materials t’aportaran les idees i solucions personalitzades necessàries, per convertir la teva casa, terrassa o jardí en un espai únic.

6 Motius per Encertar amb Catalonia Ceràmica

Motius per el cual escollir Catalonia Ceramica, personalització i experiencia
Motius per el cual escollir Catalonia Ceramica, millors marques i magatzems
Motius per el cual escollir Catalonia Ceramica, millors profesionals i exposicions

Les Millors Marques Seleccionades

En Catalonia Ceràmica trobaràs les millors marques nacionals i internacionals, curosament seleccionades en estoc permanent.

Rosa Gres Catalonia Ceramica
Mirage Catalonia Ceramica
Ceramica Vogue Catalonia Ceramica

Demana una Cita Exclusiva amb un Expert!

Que Opinen els nostres Clients? Estudi realitzat a l'abril del 2019 en base a 405 opinions

Tracte i professionalitat 96%
Exposició i Punt de Venda 93%
Preus Competitius 98%
Rapidesa en el Lliurament 91%

Compromesos amb la Qualitat i la Sostenibilitat

Estem Molt a Prop Teu…

Vine a veure les nostres Exposicions a Barcelona, Cerdanyola / Sant Cugat, Sabadell i Premià de Mar.