Loading...
Logo Vectorial Catalonia Ceramica

Líders en Gres

Assessorament Personalitzat
De la mà dels nostres experts, t’assessorem en l’elecció dels tipus de gres ideal per al teu projecte.

Ampli Stock Permanent
Gràcies als nostres més de 30.000m2 de magatzems repartits per Catalunya, comptem amb el major estoc a la seva disposició.

Preu Líder Garantit
Et garantim el millor preu del mercat, finançat sense interessos en un any.

La Major Exposició de Catalunya
Vine a veure les nostres Exposicions a Barcelona, Cerdanyola / Sant Cugat, Sabadell i Premià de Mar.

Informa't i Guanya un Descompte del 20%!

Tots els Tipus de Gres

 

Es tracta d’una pasta o barreja feta per argila i desgreixant (quars, roques granítiques …) que finalment es couen per donar-li la típica duresa d’aquest material. A part del seu gran característica com és la duresa també ho és la seva baixa absorció d’aigua.

Hi ha una gran de varietat de qualitats dins dels terres de gres, a causa de les argila utilitzades les quals poden ser moltes i molt diferents, a més del procés de fabricació (pressió, temperatura, etc.).

No només trobem aquest material en paviments i revestiments sinó que també ho podem veure en vaixelles, sanitaris, canonada, etc.

Hi ha una àmplia varietat de dissenys ja que es pot aconseguir l’aparença de fang cuit (típic del gres rústic), efectes de fusta, granit, marbre entre d’altres.

Gres Esmaltat

 

El gres esmaltat és al qual se li aplica un esmalt amb la finalitat de donar-li una aparença concreta. Encara que cal tenir en compte que és possible confondre, ja que avui en dia també podem trobar gres porcelànic esmaltat.

El esmaltat li dóna grans possibilitats de acolorits i dissenys enormes. S’utilitza principalment en interior i zones comercials, a més de poder trobar-lo en façanes.

Aquest compta amb una absorció d’aigua mitjana-baixa que oscil·la entre un 3% i un 6%, el seu preu és relativament baix, encara que la seva variabilitat és alta. Aquest gres consta d’una fàcil instal·lació encara que així i cal d’obra.

Si parlem dels seus principals mides i formats el més habitual és la rajola quadrada de 33 × 33 o 45 × 45 cm, tot i que el podem trobar de moltes diferents fins i tot en format rectangular.

Gres Rústic

 

Malgrat el seu nom no hem de confondre aquest producte amb una fabricació pasteres ja que aquest és un producte industrial, la denominació del seu nom es deu a la seva aparença.

El gres rústic el trobem amb un superfície amb certes irregularitats i amb tonalitats de terra, sent així l’opció perfecta per mantenir un disseny rústic. Els tons més comuns que podem trobar són des de tons grisos o beix fins a un marró vermellós.

En aquest tipus de gres el format més habitual és el quadrat de 30 × 30 o 33 × 33 cm. En algunes ocasions podem veure-ho en format rectangular.

Gràcies al seu procés de fabricació el podem veure en peces de qualsevol forma, de manera que també podem trobar rematades, sòcols, cantoners …

Es fabrica a través d’extrusió, durant el procés la pasta és produïda i seleccionada, posteriorment aquesta es col·loca en motlles perquè així obtinguin la seva forma, finalment passa als forns on es cou.

Gres Porcelànic

 

Des de fa uns pocs anys aquest tipus de gres s’ha tornat molt popular per les seves grans qualitats. Famós per ser molt resistent i estable, aquest gres és ideal per a zones d’alt trànsit com a centres comercials i edificis públics, a més de zones més exigent de la casa com cuina o banys.

Vam aconseguir aquestes millors prestacions gràcies a l’ús d’una argila més fina, obtinguda mitjançant processos industrials on s’utilitza més temperatura i pressió. Com a resultat obtenim un producte més compacte, estable i menys porós.

El gres porcelànic ofereix molt bon aïllament quan el fem servir com a revestiment de parets. Té molt baixa absorció d’humitat, gairebé podríem dir que és impermeable, més tot i que aquest està esmaltat.

Té gran durabilitat, de manera que això compensa el seu major cost.

Una de les grans avantatges que té és la quantitat de possibilitats de fabricació, ja que pràcticament podem aconseguir qualsevol format i mida. Quant a les seves mides més freqüents trobem de 30 × 60, 60 × 60 i 80 × 80 cm.

Descobreix per què Catalonia Ceràmica és el Líder en Paviments i Revestiments

Ser el líder en el sector durant els últims 30 anys, és el fruit del nostre enfocament absolut a la satisfacció dels nostres clients, oferint sempre les solucions i materials més avançades del mercat amb el preu més competitiu del sector.

Assessorament Personalitzat Piscines Catalonia Ceramica
Preu lider i finançament catalonia Ceramica

Que Opinen els nostres Clients?

Testimonials Clara Molina Catalonia Ceramica
Testimonials Mercedes Gil Catalonia Ceramica
Testimonials Alberto Diaz Catalonia Ceramica
Testimonials Helena Vila Catalonia Ceramica

Una Solució en Paviments i Revestiments per a cada Família

Perquè cada tipus de família és singular i particular, el nostre equip d’interioristes i experts en materials t’aportaran les idees i solucions personalitzades necessàries, per convertir la teva casa, terrassa o jardí en un espai únic.

6 Motius per Encertar amb Catalonia Ceràmica

Motius per el cual escollir Catalonia Ceramica, personalització i experiencia
Motius per el cual escollir Catalonia Ceramica, millors marques i magatzems
Motius per el cual escollir Catalonia Ceramica, millors profesionals i exposicions

Les Millors Marques Seleccionades

En Catalonia Ceràmica trobaràs les millors marques nacionals i internacionals, curosament seleccionades en estoc permanent.

Rosa Gres Catalonia Ceramica
Mirage Catalonia Ceramica
Ceramica Vogue Catalonia Ceramica

Demana una Cita Exclusiva amb un Expert!

Que Opinen els nostres Clients? Estudi realitzat a l'abril del 2019 en base a 405 opinions

Tracte i professionalitat 96%
Exposició i Punt de Venda 93%
Preus Competitius 98%
Rapidesa en el Lliurament 91%

Compromesos amb la Qualitat i la Sostenibilitat

Estem Molt a Prop Teu…

Vine a veure les nostres Exposicions a Barcelona, Cerdanyola / Sant Cugat, Sabadell i Premià de Mar.