Loading...
Logo Vectorial Catalonia Ceramica

Líders en Parquets i Terres de Fusta

Assessorament Personalitzat
De la mà dels nostres experts, t’assessorem en l’elecció dels tipus de parquet ideal per al teu projecte.

Ampli Stock Permanent
Gràcies als nostres més de 30.000m2 de magatzems repartits per Catalunya, comptem amb el major estoc a la seva disposició.

Preu Líder Garantit
Et garantim el millor preu del mercat, finançat sense interessos en un any.

La Major Exposició de Catalunya
Vine a veure les nostres Exposicions a Barcelona, Cerdanyola / Sant Cugat, Sabadell i Premià de Mar.

Informa't i Guanya un Descompte del 20%!

Tots els Tipus de Parquet

 

A l’hora de dissenyar l’interior de la nostra llar, el terra és el principal element en el que pensem, ja que d’aquesta depèn l’estil de decoració que desenvoluparem.

Escollir el parquet perfecte ens oferirà l’harmonia i calidesa que busquem en la nostra llar, per tant el color i la forma juguen un paper molt important.

El revestiment en fusta ens ofereix diverses combinacions, que ens ajudaran a donar-li aquest toc més personal a la nostra llar. Aquí trobaràs quin tipus de parquet és el més adequat segons les teves necessitats a un preu molt competitiu.

Parquet Flotant de Fusta Natural

 

Aquest parquet rep aquest nom ja que no utilitza cap tipus de subjecció, com cola o claus, per fixar-lo a terra. Gràcies a això obtenim una instal·lació més ràpida i neta, sense necessitat de moure mobles.

No cal arrencar el paviment anterior, ja siguin ceràmiques, moquetes, suros, etc. ens serveixen com a base per a la seva instal·lació.

El parquet flotant de fusta natural sol estar compost per una superfície de fusta noble de 3mm i contramallado de pi que evita la dilatació.

La xapa inferior actua com a base de subjecció del contramallado de pi. Els 3mm ens permets un màxim de tres polits per mantenir la seva brillantor segons passi el temps.

Parquet Encolat

 

Aquest parquet rep aquest nom perquè està fixat a terra mitjançant cola. Ve amb les peces verges, és a dir que no estan tractades.

És molt fàcil diferenciar aquest parquet ja que tant les seves mesures com a peces estan tallades de formes irregulars, donant així gran varietat de formes. Les més famoses són “en espiga” o “en dames”.

El parquet encolat és totalment massís i el seu gruix està entre els 8 i 14 mil·límetres. Aquest parquet ens permet la creació de dibuixos o art amb fusta, la qual cosa el fa tan especial.

Tarima Massissa

 

La tarima massissa la trobem en el primer lloc ja que és el parquet per excel·lència, és el parquet més resistent i durador a més d’elegant i noble.

La tarima massissa la podem trobar en gruixos des dels 15 fins als 30 mil·límetres, fins i tot la podem trobar en més gruix quan són tarimes per exterior. Quant a l’ample de les taules, aquestes les trobem entre 60 i 200 mil·límetres.

La instal·lació de la tarima massissa es fa a través de llistons, col·locats paral·lelament a terra per tot seguit clavar la tarima sobre ells. Finalment aquesta es poleix i envernissa.

Si les tarimes ja vénen polides i envernissades aquestes s’instal·len amb cues especials de dos components, un sistema d’instal·lació més net i segur.

Es recomanen en cuines i banys ja que aguanten molt bé l’aigua.

Tarima Massissa Exterior

 

Les tarimes massisses d’exterior, com s’ha esmentat anteriorment, tenen major gruix que les tarimes tradicionals. El sistema d’instal·lació és molt similar, encara que es diferencien en que aquestes no posseeixen juntes sinó que les tales es separen perquè es pugui filtrar l’aigua.

Per a la seva creació, són seleccionades les millors fustes, que puguin suportar la humitat, el sol i els canvis climàtics.

La fusta exterior aquesta oliada artesanalment, la qual cosa ens permet triar el to final que volem donar-los.

Parquet PVC Composite (Vinílic)

 

El parquet fet amb PVC Composite és 100% impermeable i molt resistent a cops i abrasions. Aquest terra és ideal per a llars amb mascotes, ja que té molt bon aguant i és molt fàcil de netejar, ja que és possible utilitzar qualsevol tipus de producte de neteja sense que aquest danyi el terra.

Està fet d’un material tèrmicament estable pel que és perfecte per a cases i pisos assolellats. A més, pot instal·lar-se amb total garantia en banys i cuines, ja que l’aigua no l’afecta en absolut.

Parquet Laminat Sintètic

 

Aquest parquet ofereix gran comoditat, ja que la seva instal·lació és molt ràpida i neta i no cal treure els mobles ni suportar la pudor del vernís.

El parquet laminat està compost per una lamina decorativa, amb la funció d’imitar la fusta, recoberta per una material de plàstic anomenat “superposició”. La seva composició es basa en un tauler de fibra de fusta i una base feta amb una làmina estabilitzadora.

Parquet Porcelánic

 

El parquet porcelànic és popular per la seva elegància natural i per homenatjar les fustes més nobles, transmetent gran naturalitat.

Té una gran resistència i durabilitat gràcies als materials porcellànics, ja que aquests són molt resistents a l’ús i els impactes, sent ideal per a paviments exteriors i zones d’alt trànsit.

El parquet porcelànic gaudeix de moltíssima versatilitat, ja que aquest pot ser utilitzar com a paviment o revestiment, permetent composicions harmòniques perfectament integrades en cada espai.

És molt utilitzat en banys, ja que aquest posseeix una propietat antilliscant. Pot ser reforçat amb nous materials i textures per garantir màxima seguretat.

Descobreix per què Catalonia Ceràmica és el Líder en Paviments i Revestiments

Ser el líder en el sector durant els últims 30 anys, és el fruit del nostre enfocament absolut a la satisfacció dels nostres clients, oferint sempre les solucions i materials més avançades del mercat amb el preu més competitiu del sector.

Assessorament Personalitzat Piscines Catalonia Ceramica
Preu lider i finançament catalonia Ceramica

Que Opinen els nostres Clients?

Testimonials Clara Molina Catalonia Ceramica
Testimonials Mercedes Gil Catalonia Ceramica
Testimonials Alberto Diaz Catalonia Ceramica
Testimonials Helena Vila Catalonia Ceramica

Una Solució en Paviments i Revestiments per a cada Família

Perquè cada tipus de família és singular i particular, el nostre equip d’interioristes i experts en materials t’aportaran les idees i solucions personalitzades necessàries, per convertir la teva casa, terrassa o jardí en un espai únic.

6 Motius per Encertar amb Catalonia Ceràmica

Motius per el cual escollir Catalonia Ceramica, personalització i experiencia
Motius per el cual escollir Catalonia Ceramica, millors marques i magatzems
Motius per el cual escollir Catalonia Ceramica, millors profesionals i exposicions

Les Millors Marques Seleccionades

En Catalonia Ceràmica trobaràs les millors marques nacionals i internacionals, curosament seleccionades en estoc permanent.

Rosa Gres Catalonia Ceramica
Mirage Catalonia Ceramica
Ceramica Vogue Catalonia Ceramica

Demana una Cita Exclusiva amb un Expert!

Que Opinen els nostres Clients? Estudi realitzat a l'abril del 2019 en base a 405 opinions

Tracte i professionalitat 96%
Exposició i Punt de Venda 93%
Preus Competitius 98%
Rapidesa en el Lliurament 91%

Compromesos amb la Qualitat i la Sostenibilitat

Estem Molt a Prop Teu…

Vine a veure les nostres Exposicions a Barcelona, Cerdanyola / Sant Cugat, Sabadell i Premià de Mar.