Loading...
Logo Vectorial Catalonia Ceramica

Líders en Paviments d’Exterior

Assessorament Personalitzat
De la mà dels nostres experts, t’assessorem en l’elecció del tipus de paviment exterior ideal per al teu projecte.

Ampli Stock Permanent
Gràcies als nostres més de 30.000m2 de magatzems repartits per Catalunya, comptem amb el major estoc a la seva disposició.

Preu Líder Garantit
Et garantim el millor preu del mercat, finançat sense interessos en un any.

La Major Exposició de Catalunya
Vine a veure les nostres Exposicions a Barcelona, Cerdanyola / Sant Cugat, Sabadell i Premià de Mar.

Informa't i Guanya un Descompte del 20%!

Paviments per Exterior

 

L’elecció del paviment exterior per a la nostra casa no és tasca senzilla. És una decisió a prendre que va molt més allà de l’estètic i entra en un camp més tècnic.

Hi ha molt factors que hem de tenir en compte, ja que es tracta d’una mena de sòl que ha de resistir bé tant a les altes temperatures com canvis climàtics. A més, no sols hem de fixar-nos en els factors tècnics si no que ha de ser un sòl que ens agradi, ja que és on passarem alguns dels nostres millors moments de l’estiu.

Ceràmica

 

Els paviments exteriors de ceràmica ens ofereixen grans avantatges, ja que són de fàcil manteniment i neteja, la ceràmica és resistent als canvis de temperatura pel que és ideal per a exteriors.

Hi ha quantitat de sòls ceràmics a triar. Un dels més populars és el gres rústic, un tipus de gres que conté certes irregularitats i tonalitats terra el que el fa una opció perfecta per a mantenir un disseny rústic en l’exterior de la nostra llar.

També tenim el gres porcellànic, molt famós per la seva durabilitat, resistència al ratllat i altes i baixes temperatures. És molt versàtil i ho podem trobar en quantitat de formes, colors i textures.

Per a acabar tenim el gres normal, més barat i senzill de col·locar però una cosa més fina que el porcellànic pel que és una mica menys resistent en l’exterior.

Fusta

 

L’opció de posar terra de fusta és una solució molt estètica i confortable. És resistent i més delicat que altres materials ja que requereix un manteniment més continuat, sobretot quan es tracta de fusta natural.

L’avantatge que té la fusta és, principalment, la seva bellesa. És sens dubte el material per al terra amb un acabat més bonic i estètic. La quantitat de varietat de fustes és molt àmplia pel que podem trobar la fusta que més s’adeqüi a les teves necessitats.

També cal dir que el terra de fusta és molt pràctic, ja que en col·locar-la sobre una subestructura aconseguim anivellar el terra, evitant així irregularitats del mateix terra i conseqüències que pot donar-nos aquest.

Pedra Natural

 

És un material molt respectuós amb el medi ambient i visualment agradable. És un material amb un manteniment molt senzill i amb gran durabilitat. A l’ésser un material natural, cada pedra és exclusiva i única.

Podem trobar diversos tipus de pedra, com per exemple la calcària. Una roca sedimentària amb aspecte natural, altament apreciada per l’arquitectura. El color d’aquesta pedra crea espais molt lluminosos, ja que està composta principalment per pedra calcita, per això és la favorita per a posar-la al voltant de piscines, jardins, graons i terrasses.

Formigó

 

Si volem donar-li un toc més modern a la nostra terrassa, no hi ha millor opció que recórrer al formigó polit. Últimament s’està generalitzant el seu ús en exteriors al costat de piscines.

És fàcil d’instal·lar i a l’ésser un material resistent a tot tipus de greixos i detergents, el seu manteniment i neteja resulta molt fàcil i econòmic.

Hi ha una àmplia gamma de colors, encara que estem acostumats a veure-ho en gris, hi ha quantitat de colors amb els quals podem jugar.

Descobreix per què Catalonia Ceràmica és el Líder en Paviments i Revestiments

Ser el líder en el sector durant els últims 30 anys, és el fruit del nostre enfocament absolut a la satisfacció dels nostres clients, oferint sempre les solucions i materials més avançades del mercat amb el preu més competitiu del sector.

Assessorament Personalitzat Piscines Catalonia Ceramica
Preu lider i finançament catalonia Ceramica

Que Opinen els nostres Clients?

Testimonials Clara Molina Catalonia Ceramica
Testimonials Mercedes Gil Catalonia Ceramica
Testimonials Alberto Diaz Catalonia Ceramica
Testimonials Helena Vila Catalonia Ceramica

Una Solució en Paviments i Revestiments per a cada Família

Perquè cada tipus de família és singular i particular, el nostre equip d’interioristes i experts en materials t’aportaran les idees i solucions personalitzades necessàries, per convertir la teva casa, terrassa o jardí en un espai únic.

6 Motius per Encertar amb Catalonia Ceràmica

Motius per el cual escollir Catalonia Ceramica, personalització i experiencia
Motius per el cual escollir Catalonia Ceramica, millors marques i magatzems
Motius per el cual escollir Catalonia Ceramica, millors profesionals i exposicions

Les Millors Marques Seleccionades

En Catalonia Ceràmica trobaràs les millors marques nacionals i internacionals, curosament seleccionades en estoc permanent.

Rosa Gres Catalonia Ceramica
Mirage Catalonia Ceramica
Ceramica Vogue Catalonia Ceramica

Demana una Cita Exclusiva amb un Expert!

Que Opinen els nostres Clients? Estudi realitzat a l'abril del 2019 en base a 405 opinions

Tracte i professionalitat 96%
Exposició i Punt de Venda 93%
Preus Competitius 98%
Rapidesa en el Lliurament 91%

Compromesos amb la Qualitat i la Sostenibilitat

Estem Molt a Prop Teu…

Vine a veure les nostres Exposicions a Barcelona, Cerdanyola / Sant Cugat, Sabadell i Premià de Mar.