Loading...
Logo Vectorial Catalonia Ceramica

Líders en Paviments d’Interior

Assessorament Personalitzat
De la mà dels nostres experts, t’assessorem en l’elecció del tipus de paviment interior ideal per al teu projecte.

Ampli Stock Permanent
Gràcies als nostres més de 30.000m2 de magatzems repartits per Catalunya, comptem amb el major estoc a la seva disposició.

Preu Líder Garantit
Et garantim el millor preu del mercat, finançat sense interessos en un any.

La Major Exposició de Catalunya
Vine a veure les nostres Exposicions a Barcelona, Cerdanyola / Sant Cugat, Sabadell i Premià de Mar.

Informa't i Guanya un Descompte del 20%!

Paviments per Interior

 

Hi ha dos factors importants a l’hora d’instal·lar o canviar el terra de la teva llar; el pressupost i el lloc. Hi ha quantitat de tipus de sòls per a interior i hauràs de triar el que millor s’adeqüi a les teves necessitats.

El sòl per a habitatge que acabis triant ha de suportar els canvis climàtics, ja que no hauràs instal·lar el mateix sòl si vius en una zona freda que si vius a una zona més càlida.

Terres ceràmics o porcelànics

 

Són materials que es poden utilitzar per a tot tipus de paviments, tant per a cuines, bany, menjador, etc. És una de les opcions més demandades actualment a l’hora de fer reformes.

Són paviments fàcils de netejar i molt resistents a grans canvis de temperatura. Aquest tipus de paviments compten amb una infinita gamma d’acabats, fins i tot els que imiten la pedra o la fusta.

Famosos per la seva durabilitat, la duresa d’aquests sòls és molt alta. Poden durar fàcilment de 10 a 20 anys, sempre que es mantingui un bon manteniment. També cal dir que el seu preu és bastant més assequible que un altre tipus de sòls. El sòl per a habitatge que acabis triant ha de suportar els canvis climàtics, ja que no hauràs instal·lar el mateix sòl si vius en una zona freda que si vius a una zona més càlida.

Terres de Microciment

 

El microciment és un producte que s’obté a partir del ciment, es pot utilitzar tant per revestir parets com per a terres, utilitzant fines capes de 2 a 4 mil·límetres. Proporciona una superfície molt resistent tant a cops com esgarrapades, a més de ser resistent als canvis de temperatures.

Aquest tipus de sòl ofereix una solució duradora i resistent, i per altra banda, ens dóna un alt nivell de personalització i possibilitats de disseny.

Un gran avantatge del microciment és que és continu, és a dir, no hi ha unió entre peces sinó que és una única extensió.

Terres de Màrmol o Pedra Natural

 

És un dels sòls més populars a Espanya, ja que és molt complet. És un sòl resistent, de fàcil manteniment, gran varietat cromàtica. És cert que el seu preu és alt, però només necessitaràs pagar una vegada en la teva vida ja que la seva durabilitat és la més alta de totes.

La selecció del material, la textura i acabat es farà depenent del gust de cada persona, però també de l’ús que se li donarà a la superfície i el seu lloc d’emplaçament.

Després de la instal·lació és molt important tenir un protocol de manteniment fet per experts en la matèria perquè el sòl romangui en el seu millor versió.

Terres de Vinil

 

El sòl de vinil és el sòl més fàcil d’instal·lar. L’avantatge principal del vinil és que es pot col·locar directament sobre el sòl anterior, de manera que no cal fer obra per donar-li una volta radical a l’aspecte de casa teva o estada d’ella.

Famós per ser el sòl camaleònic per excel·lència, el vinil pot adquirir l’aparença que tu vulguis. Hi ha milers de dissenys, patrons, colors, textures i acabats perquè puguis trobar exactament el que estiguis buscant.

No ens podem oblidar de la poca neteja que necessita aquest sòl a més de ser extremadament senzilla, amb passar-li un simple drap humit n’hi haurà prou per deixar-lo com nou.

Terres de Fusta

 

La fusta és resistent i agradable. Aquest material aporta calidesa a la nostra llar i aguanta molt bé el pas del temps. La fusta es caracteritza per ser molt resistent, a més que està garantit un bon resultat.

Un altre gran benefici de la fusta és la calidesa que aquesta aporta a les habitacions, afegeix estil i caràcter. Gràcies a la quantitat d’acabats i tonalitats que hi ha actualment, no tindrem problema a combinar el nostre sòl amb l’estil decoratiu favorit.

Terres Llaminats

 

Posar un sòl laminat és una opció duradora. A més, és molt fàcil d’instal·lar, tant que persones que mai han afrontat un projecte de bricolatge són capaços de fer-ho.

El sòl laminat es pot instal·lar sobre moltes classes de subsòls, n’hi haurà prou amb que el subsòl estigui sec i anivellat. Es pot instal·lar sobre ciment, granit, vinil, fustes, etc.

En comparació amb altres sòls, el sòl laminat és una de les opcions més barates, encara que també cal tenir en ment que hi ha diferents qualitats i preus.

Descobreix per què Catalonia Ceràmica és el Líder en Paviments i Revestiments

Ser el líder en el sector durant els últims 30 anys, és el fruit del nostre enfocament absolut a la satisfacció dels nostres clients, oferint sempre les solucions i materials més avançades del mercat amb el preu més competitiu del sector.

Assessorament Personalitzat Piscines Catalonia Ceramica
Preu lider i finançament catalonia Ceramica

Que Opinen els nostres Clients?

Testimonials Clara Molina Catalonia Ceramica
Testimonials Mercedes Gil Catalonia Ceramica
Testimonials Alberto Diaz Catalonia Ceramica
Testimonials Helena Vila Catalonia Ceramica

Una Solució en Paviments i Revestiments per a cada Família

Perquè cada tipus de família és singular i particular, el nostre equip d’interioristes i experts en materials t’aportaran les idees i solucions personalitzades necessàries, per convertir la teva casa, terrassa o jardí en un espai únic.

6 Motius per Encertar amb Catalonia Ceràmica

Motius per el cual escollir Catalonia Ceramica, personalització i experiencia
Motius per el cual escollir Catalonia Ceramica, millors marques i magatzems
Motius per el cual escollir Catalonia Ceramica, millors profesionals i exposicions

Les Millors Marques Seleccionades

En Catalonia Ceràmica trobaràs les millors marques nacionals i internacionals, curosament seleccionades en estoc permanent.

Rosa Gres Catalonia Ceramica
Mirage Catalonia Ceramica
Ceramica Vogue Catalonia Ceramica

Demana una Cita Exclusiva amb un Expert!

Que Opinen els nostres Clients? Estudi realitzat a l'abril del 2019 en base a 405 opinions

Tracte i professionalitat 96%
Exposició i Punt de Venda 93%
Preus Competitius 98%
Rapidesa en el Lliurament 91%

Compromesos amb la Qualitat i la Sostenibilitat

Estem Molt a Prop Teu…

Vine a veure les nostres Exposicions a Barcelona, Cerdanyola / Sant Cugat, Sabadell i Premià de Mar.