Loading...
Logo Vectorial Catalonia Ceramica

Líders en Pedra

Assessorament Personalitzat
De la mà dels nostres experts, t’assessorem en l’elecció dels tipus de pedra ideal per al teu projecte.

Ampli Stock Permanent
Gràcies als nostres més de 30.000m2 de magatzems repartits per Catalunya, comptem amb el major estoc a la seva disposició.

Preu Líder Garantit
Et garantim el millor preu del mercat, finançat sense interessos en un any.

La Major Exposició de Catalunya
Vine a veure les nostres Exposicions a Barcelona, Cerdanyola / Sant Cugat, Sabadell i Premià de Mar.

Informa't i Guanya un Descompte del 20%!

Tots els tipus de Pedra

 

L’ús de pedra per a la teva llar s’ha incorporat com un recurs estètic cada vegada mes massiu; una espècie d’efecte contagi del qual ningú vol estar exclòs.

L’estil utilitzat parla molt de la persona que viu en ella. Tant el paviment com revestiment de pedra ens donen gran personalitat a la nostra llar, ja que agrega informació de qualitat sense ocupar espai i hi ha gran quantitat d’estils perquè coincideixi amb la proposta arquitectònica seguida.

L’ús de pedra té un bon cost-benefici, ja que després de ser instal·lada  el cost del seu manteniment és increïblement baix.

Màrmol

 

Els grans avantatges del marbre són la seva elegància i distinció, ja que aquest és capaç  de crear un ambient distingit realçant la seva pròpia bellesa, cosa que pocs materials ens poden aportar. A més, podem trobar una gran varietat d’estils de marbre posat que presenta una gamma de colors infinita, donant la possibilitat de trobar milers de combinacions i crear espais únics i originals.

També cal dir que el marbre té una gran durabilitat i gran capacitat de resistència el que el fa idoni per a pavimentar sòls, atorgant-li una major durada respecte a uns altres.

Una altra gran característica del marbre és la seva gran capacitat d’adaptar-se, tant en interior com en exterior com en diferents acabats ja sigui poliment o en brut.

Calcària

 

La calcària és una roca sedimentària d’aspecte molt natural que s’origina després del procés de sedimentació prolongat i està composta en més d’un 50% per carbonat càlcic. La calcària està altament apreciada per l’arquitectura per les seves qualitats que la fan gairebé única. La podem trobar de diferents colors i graus de porositat, ja que té un gran riquesa en fòssils animals i vegetals.

El color d’aquesta pedra crea espais molt lluminosos, ja que en estar principalment composta de pedra calcita aquesta sol presentar colors que s’aproximen al blanc, el groga, el crema o un color més platejat, és per això que és la favorita per a posar als voltants de piscines, jardins, graons i terrasses

Travertí

 

El travertí és un tipus de pedra molt versàtil i transversal gràcies a l’àmplia gamma de formats i colors que té. Aquest el podem usar tant per a paviments com revestiments.

Ho podem trobar majoritàriament en fogons de cuines i banys, ja que reuneix el prestigi estètic de les pedres naturals i les seves característiques de durabilitat, repelencia a l’aigua i resistent a productes químics.

També és resistent a incrustacions, humitats, taques i calor. És compacte i manté inalterada la seva bellesa al llarg del temps, oferint la màxima versatilitat d’ús

Pissarra

 

Aquest tipus de material és ecològic, resisteix a les taques, no atreu olors i és resistent a la humitat. És ideal per a climes freds ja que no es deteriora amb el gel. A més, resisteix condicions extremes tant de fred com de calor, romanent intacta a través dels anys.

És recomanable per a sòls i àrees interiors i exteriors del teu habitatge gràcies a la seva resistència i durabilitat.

És un material molt fàcil de combinar amb ambients rústics, combinant pedra de diferents tons o ambients, utilitzant làmines d’un sol color.

S’utilitza habitualment per a la coberta d’edificis, encara que actualment s’està veient molt en revestiment d’interiors, xemeneies, parets i sòls.

Descobreix per què Catalonia Ceràmica és el Líder en Paviments i Revestiments

Ser el líder en el sector durant els últims 30 anys, és el fruit del nostre enfocament absolut a la satisfacció dels nostres clients, oferint sempre les solucions i materials més avançades del mercat amb el preu més competitiu del sector.

Assessorament Personalitzat Piscines Catalonia Ceramica
Preu lider i finançament catalonia Ceramica

Que Opinen els nostres Clients?

Testimonials Clara Molina Catalonia Ceramica
Testimonials Mercedes Gil Catalonia Ceramica
Testimonials Alberto Diaz Catalonia Ceramica
Testimonials Helena Vila Catalonia Ceramica

Una Solució en Paviments i Revestiments per a cada Família

Perquè cada tipus de família és singular i particular, el nostre equip d’interioristes i experts en materials t’aportaran les idees i solucions personalitzades necessàries, per convertir la teva casa, terrassa o jardí en un espai únic.

6 Motius per Encertar amb Catalonia Ceràmica

Motius per el cual escollir Catalonia Ceramica, personalització i experiencia
Motius per el cual escollir Catalonia Ceramica, millors marques i magatzems
Motius per el cual escollir Catalonia Ceramica, millors profesionals i exposicions

Les Millors Marques Seleccionades

En Catalonia Ceràmica trobaràs les millors marques nacionals i internacionals, curosament seleccionades en estoc permanent.

Rosa Gres Catalonia Ceramica
Mirage Catalonia Ceramica
Ceramica Vogue Catalonia Ceramica

Demana una Cita Exclusiva amb un Expert!

Que Opinen els nostres Clients? Estudi realitzat a l'abril del 2019 en base a 405 opinions

Tracte i professionalitat 96%
Exposició i Punt de Venda 93%
Preus Competitius 98%
Rapidesa en el Lliurament 91%

Compromesos amb la Qualitat i la Sostenibilitat

Estem Molt a Prop Teu…

Vine a veure les nostres Exposicions a Barcelona, Cerdanyola / Sant Cugat, Sabadell i Premià de Mar.