Loading...
Logo Vectorial Catalonia Ceramica

Líders en Revestiments

Assessorament Personalitzat
De la mà dels nostres experts, t’assessorem en l’elecció del tipus de revestiment ideal per al teu projecte.

Ampli Stock Permanent
Gràcies als nostres més de 30.000m2 de magatzems repartits per Catalunya, comptem amb el major estoc a la seva disposició.

Preu Líder Garantit
Et garantim el millor preu del mercat, finançat sense interessos en un any.

La Major Exposició de Catalunya
Vine a veure les nostres Exposicions a Barcelona, Cerdanyola / Sant Cugat, Sabadell i Premià de Mar.

Informa't i Guanya un Descompte del 20%!

Tots els tipus de Revestiments

 

Els revestiments fan referència al procés de col·locar un material, una capa d’un element, sobre alguna cosa ja existent. L’ús principal del revestiment és decoratiu o de protecció i poden implementar-tant en interiors com en exteriors.

Quan fem un revestiment hem de tenir en compte diversos factors i buscar el material que s’adapti més a les nostres necessitats, ja que s’haurà de tenir en compte si aquest és resistent a canvis climàtics, a l’aigua, la humitat, el pas del temps, si necessitem que sigui texturitzat, brillant, mat, si aïlla o no acústicament, l’estètica, etc.

Hi ha quantitat de revestiments per a interiors i exteriors d’allò més variats, des d’estils més tradicionals a estils molt més moderns. Estils més antics que han tornat a ser tendència, fets amb nous materials i formes de presentació.

Revestimient de Microciment

 

El revestiment de microciment és un allisat de ciment de 2 mm de gruix aplicat a múltiples superfícies. Aquest pot aplicar-se en vells sòls (tant en interior com exterior), rajoles, graons o estructures decoratives.

El podem trobar en quantitat de colors, permet el desenvolupament de superfícies contínues ja que no necessita ni juntes ni talls.

Aquest revestiment està fet d’un material impermeable pel que és perfecte per a cuines i banys, a més de ser resistent a canvis de temperatura. Per garantir la qualitat de l’obra es recomana fer la instal·lació per un professional qualificat ja que la seva manipulació és complicada.

És un sistema ràpid ja que l’endemà ja està llest. El manteniment és molt senzill ja que aquest es neteja amb aigua i sabó neutre. De tant en tant és recomanable aplicar una cera diluïda en aigua per mantenir la seva brillantor.

Revestiment de Pedra

 

Aquest tipus de revestiments són usats tant en interior com exterior, ja que ens donen aquest efecte més càlid que genera una sensació acollidora i molt personal. Gràcies a la varietat que tenim pots obtenir un estil més rústic o modern segons el que busquem a l’hora de posar el nostre revestiment a les parets.

L’acabat natural d’aquestes rajoles juntament amb la forta impressió visual d’aquest tipus de rajoles és una de les opcions principals en l’actualitat en les reformes integrals causa de la gran personalitat del producte i la quantitat d’opcions que ofereix.

La col·locació d’aquest material crea un estil diferent a altres revestiments, és sens dubte la primera opció de decoradors i interioristes a l’hora de crear el disseny per a salons, cuines, dormitoris …

És un material que genera una sensació de robustesa, creant un fort impacte visual. Tenim un gran contrast pel que fa a la diferència de models, acabats i mides.

Revestiment de Màrmol

 

Existeixen moltes varietats de marbre, molt resistents i de fàcil manteniment.

És un material molt utilitzat per elevar el nivell de la cuina, tot i que també podem treballar el front d’aquesta. També és molt freqüent veure-ho en parets del bany, gràcies a la seva resistència, a més d’en lavabos i banyeres.

La temperatura de l’marbre és perfectament contrarestada per la decoració que s’esculli.

El marbre encaixa en qualsevol espai que t’imaginis, ja que gràcies a les tonalitats neutres que aquest posseeix, tenim una gran varietat d’usos per a aquest.

Si volem guanyar lluminositat, els blancs o rosats són els més adequats, en canvi si busquem un ambient més càlid dels colors crema i marrons funcionen perfectament. També podem donar-li un toc més atrevit, usant colors vermells i negres per despertar els sentits.

Revestiment de Fusta Natural

 

Arquitectònicament té un gran potencial paral·lel al seu efecte estètic. És complicat trobar al nostre voltant un material que pugui igualar la calidesa de la fusta natural.

Aquest revestiment aconsegueix un efecte rústic que pot combinar-se amb un altre tipus de materials per aconseguir contrastos més moderns.

Una opció que està molt de moda actualment són els mosaics de fusta natural ja que a través dels seus tessel·les irregulars i osques transfereixen una essència que confereix un encant especial. Aquest revestiment posseeix diferents mides, formats i varietats de fustes, tots ells ideals per a revestir estades i combinar amb altres materials per donar més calidesa i bellesa.

Aquest material reflecteix longevitat i pas del temps, a més de ser única ja que no té comparació possible ja que els materials naturals tenen aquesta característica tan diferenciadora i especial.


Revestiment de Porcellànic Efecte Fusta

 

Aquest revestiment cobreix un nínxol de mercat que demana un material amb aparença i textura de fusta, però amb els avantatges de la ceràmica.

El porcelànic efecte fusta és molt resistent al foc ia l’aigua, és per això que permet la seva col·locació en qualsevol espai tant interior com exterior. Vam aconseguir una sensació tèrmica d’acord amb el que desitgem.

Suporta la llum del sol sense que es produeixin decoloracions ni canvis de tots originals, necessita poc manteniment, així com cap tractament posterior després de la instal·lació.

Revestiment de Rajola Hidràulica

 

La rajola hidràulica dóna un ambient diferent als espais, canviant la tradicional pintura de colors per espais plens de textura i vida, a més serveixen de gran element estètic sense necessitat d’invertir en elements decoratius.

Aquest tipus de revestiment el podem trobar tant en parets exteriors com interiors. El bany és el lloc perfecte per efectuar revestiment amb rajola hidràulic en interior, ja que li dóna un toc d’elegància al bany i trenca la simplicitat d’un bany comú.

Si parlem d’aquest revestiment en exterior, és perfecte per trencar amb la monotonia interna, ja que la part exterior és la cara del teu habitatge o el marc del teu jardí.

També tenim diferents àrees de la casa com la cuina, la sala, el menjador o una sala de jocs, llocs que poden lluir molt diferents amb un revestiment de rajoles hidràulics d’un to especial o amb una textura personalitzada.

Revestiment de Paper Pintat

 

És un dels revestiments mes usats per a la decoració d’interiors, molt útil per cobrir parets molt castigades, en l’actualitat, el paper pintat aporta una qualitat d’acabat que està a l’abast de pocs revestiments, sent per aquest motiu molt bona elecció a l’ hora de cercar la decoració perfecta i més adequada per a nosaltres.

El paper pintat consisteix en una superfície de paper estampada o llisa que s’enganxa a les parets d’una estada. Normalment ens trobem amb estampats uniformes com ratlles, quadres, etc.

La qualitat més important del paper pintat és que ens permet canviar totalment la decoració de casa nostra ja que ens permet adaptar-nos gairebé a qualsevol necessitat de disseny.

Revestiment de Fibres Naturals

 

Per a la fabricació d’aquest tipus de revestiments de fibres naturals, normalment s’utilitzen materials com tires de fusta, nenúfar trenat, fibres de bananer, sisal, bambú o jute.

La característica comuna entre aquests elements és que tots són materials naturals. Un cop seleccionem els materials aquests es tinten i trenen i s’afegeixen a un suport perquè sigui mes fàcil la seva instal·lació en les parets.

Quan el toques aquest et transmet el contacte amb la natura, les parets respiren i això et permet instal·lar-los en ambients humits sense problemes.

Descobreix per què Catalonia Ceràmica és el Líder en Paviments i Revestiments

Ser el líder en el sector durant els últims 30 anys, és el fruit del nostre enfocament absolut a la satisfacció dels nostres clients, oferint sempre les solucions i materials més avançades del mercat amb el preu més competitiu del sector.

Assessorament Personalitzat Piscines Catalonia Ceramica
Preu lider i finançament catalonia Ceramica

Que Opinen els nostres Clients?

Testimonials Clara Molina Catalonia Ceramica
Testimonials Mercedes Gil Catalonia Ceramica
Testimonials Alberto Diaz Catalonia Ceramica
Testimonials Helena Vila Catalonia Ceramica

Una Solució en Paviments i Revestiments per a cada Família

Perquè cada tipus de família és singular i particular, el nostre equip d’interioristes i experts en materials t’aportaran les idees i solucions personalitzades necessàries, per convertir la teva casa, terrassa o jardí en un espai únic.

6 Motius per Encertar amb Catalonia Ceràmica

Motius per el cual escollir Catalonia Ceramica, personalització i experiencia
Motius per el cual escollir Catalonia Ceramica, millors marques i magatzems
Motius per el cual escollir Catalonia Ceramica, millors profesionals i exposicions

Les Millors Marques Seleccionades

En Catalonia Ceràmica trobaràs les millors marques nacionals i internacionals, curosament seleccionades en estoc permanent.

Rosa Gres Catalonia Ceramica
Mirage Catalonia Ceramica
Ceramica Vogue Catalonia Ceramica

Demana una Cita Exclusiva amb un Expert!

Que Opinen els nostres Clients? Estudi realitzat a l'abril del 2019 en base a 405 opinions

Tracte i professionalitat 96%
Exposició i Punt de Venda 93%
Preus Competitius 98%
Rapidesa en el Lliurament 91%

Compromesos amb la Qualitat i la Sostenibilitat

Estem Molt a Prop Teu…

Vine a veure les nostres Exposicions a Barcelona, Cerdanyola / Sant Cugat, Sabadell i Premià de Mar.