Loading...
Logo Vectorial Catalonia Ceramica

Líders en Sanitaris

Assessorament Personalitzat
De la mà dels nostres experts, t’assessorem en l’elecció dels tipus de sanitari ideal per al teu bany.

Ampli Stock Permanent
Gràcies als nostres més de 30.000m2 de magatzems repartits per Catalunya, comptem amb el major estoc a la seva disposició.

Preu Líder Garantit
Et garantim el millor preu del mercat, finançat sense interessos en un any.

La Major Exposició de Catalunya
Vine a veure les nostres Exposicions a Barcelona, Cerdanyola / Sant Cugat, Sabadell i Premià de Mar.

Informa't i Guanya un Descompte del 20%!

Els Millors Sanitaris per al teu Bany

 

Hi ha diverses qualitats que caracteritzen els millors sanitaris que pots trobar, amb tot el que necessites per crear un lloc de relaxació i contemplació. Qualitat, bon gust, detalls cuidats, però, sobretot, perfecció en els seus dissenys! Inodors més moderns o, a canvi, tradicionals i vintage. Amb formes arrodonides o anguloses, i amb una infinitat de models perquè encaixi amb les teves expectatives. El inodor és un dels productes estrella del bany, et donaràs compte observant exclusius dissenys plens de petits detalls que els converteixen en únics. Inodors de tanc baix, compactes, suspesos, confort, per a persones de mobilitat reduïda, infantils i molt més.

Roca ofereix una gran varietat de sanitaris, buscant el producte ideal per adaptar al teu gust i necessitats. Compten amb models com els WCs suspesos, que amplien l’espai al bany; els In-Wash, que revolucionen la teva higiene íntima; o els In-Tank, que eliminen de la instal·lació l’impacte de la cisterna.
Parlant dels vàters In-Tank, aquests han aconseguit canviar el concepte de descàrrega integrant el tanc en la pròpia tassa i servint-se del revolucionari sistema Soft Air per empènyer l’aigua cap amunt i netejar el WC de forma silenciosa i efectiva.
També compten amb col·leccions modernes com Beyond, de vocació urbana i actual, la col·lecció Beyond sorprèn amb inodors de línies elegants i sofisticades que t’ajudaran a configurar un bany modern amb el disseny més exclusiu.

L’excel·lent reputació de GROHE pel que fa a innovació i qualitat de disseny pot ara aplicar-se a tots els elements de la teva cambra de bany amb les noves col·leccions Sanitaris GROHE. Basant-se en l’experiència de GROHE en enginyeria i en els coneixements sanitaris de la seva empresa matriu LIXIL, Sanitaris GROHE ofereix un estil, una funcionalitat i una durabilitat superiors, cosa que facilita el disseny d’una cambra de bany que encaixi en un tot coherent i sense fissures. Des lavabos de diverses mides fins bidets i inodors, trobareu una completa selecció d’opcions de sanitaris per al bany, tot fabricat amb els millors materials i amb el segell de qualitat GROHE.

Jacob Delafon compta amb diversos tipus de sanitaris perquè puguis triar entre diverses opcions. Tenen inodors suspesos, els quals tenen el seu cisterna encastada a la paret: és una solució moderna per a un espai millor decorat i d’un fàcil mantenimiento.También podem trobar al vàter a sòl, el qual inclou inodor i cisterna. És una solució ideal per reemplaçar una instal·lació antiga sense fer obra.
D’altra banda hi ha els urinaris, amb solucioni més higièniques i ecològiques: sense aigua, sense olor o amb la detecció electrònica sensitiva.
Finalment hi ha el bidet, suspesos o a terra poden combinar-se amb els vàters.

Geberit ofereix un nou concepte de cisterna vista per donar un toc innovador al seu bany. El seu disseny de qualitat destaca tant per la seva forma com per la seva funció, els seus materials i la tècnica que hi ha darrere. Els mòduls sanitaris Geberit Monolith ofereixen una infinitat de possibilitats a l’hora de dissenyar el bany. Podem trobar-los disponibles en versió per a lavabo, inodor i bidet. És compatible amb tots els vàters suspesos de mercat, amb la majoria de vàters a terra, així com amb els vàters bidet.

Descobreix per què Catalonia Ceràmica és el Líder en Bany

Ser el líder en el sector durant els últims 30 anys, és el fruit del nostre enfocament absolut a la satisfacció dels nostres clients, oferint sempre les solucions i materials més avançades del mercat amb el preu més competitiu del sector.

Assessorament Personalitzat Piscines Catalonia Ceramica
Preu lider i finançament catalonia Ceramica

Que Opinen els nostres Clients?

Testimonials Clara Molina Catalonia Ceramica
Testimonials Mercedes Gil Catalonia Ceramica
Testimonials Alberto Diaz Catalonia Ceramica
Testimonials Helena Vila Catalonia Ceramica

Una Idea de Bany per a cada Família

Perquè cada tipus de família és singular i particular, el nostre equip d’interioristes i experts en materials t’aportaran les idees i solucions personalitzades necessàries, per convertir cada bany de la teva llar en un espai ideal i únic.

6 Motius per Encertar amb Catalonia Ceràmica

Motius per el cual escollir Catalonia Ceramica, personalització i experiencia
Motius per el cual escollir Catalonia Ceramica, millors marques i magatzems
Motius per el cual escollir Catalonia Ceramica, millors profesionals i exposicions

Les Millors Marques Seleccionades

En Catalonia Ceràmica trobaràs les millors marques nacionals i internacionals, curosament seleccionades en estoc permanent.

Logo Duravit
Logo Laufen
Logo Grohe
Logo Kaldewi
Logo Hansgrohe
Logo Jacob Delafon
Logo Dorn Bracht
Logo hidrobox
Logo Geberit
Logo Viega
Logo Bossini Cristina
Logo Tres

Demana una Cita Exclusiva amb un Expert!

Que Opinen els nostres Clients? Estudi realitzat a l'abril del 2019 en base a 405 opinions

Tracte i professionalitat 96%
Exposició i Punt de Venda 93%
Preus Competitius 98%
Rapidesa en el Lliurament 91%

Compromesos amb la Qualitat i la Sostenibilitat

Estem Molt a Prop Teu…

Vine a veure les nostres Exposicions a Barcelona, Cerdanyola / Sant Cugat, Sabadell i Premià de Mar.