Loading...
Logo Vectorial Catalonia Ceramica

Líders en Terres Hidràulics

Assessorament Personalitzat
De la mà dels nostres experts, t’assessorem en l’elecció dels tipus de terra hidràulic ideal per al teu projecte.

Ampli Stock Permanent
Gràcies als nostres més de 30.000m2 de magatzems repartits per Catalunya, comptem amb el major estoc a la seva disposició.

Preu Líder Garantit
Et garantim el millor preu del mercat, finançat sense interessos en un any.

La Major Exposició de Catalunya
Vine a veure les nostres Exposicions a Barcelona, Cerdanyola / Sant Cugat, Sabadell i Premià de Mar.

Informa't i Guanya un Descompte del 20%!

Tots els Tipus de Terres Hidràulics

 

Els sòls amb rajoles hidràulics van estar de moda fins als anys seixanta, i com tot el vintage, tornen a estar de moda. Aquests rajoles es van utilitzar per a la creació i disseny de paviments creatius tant per a interiors com exteriors.

Són rajoles decoratives de ciment pigmentat que deuen el seu nom al procés de fabricació utilitzat, el qual s’usa un motlle metàl·lic per aplicar colors que es fixen a la seva base utilitzant una premsa hidràulica.

Actualment s’han creat nous materials amb Gres que imiten aquests mosaics tradicionals i per dissenyar sòls més moderns que rescaten la idea original. Són sòls de gran resistència i durabilitat, a més que la seva fabricació garanteix un material molt resistent tant per a interiors com per a exteriors.

Rajola Hidràulica Tradicional

 

Creat al segle XIX, un avantatge d’aquest sistema és que el mosaic o la rajola s’abarateixen.

La gran peculiaritat i el que el fa un producte tan especial és que la seva fabricació és artesanal, es fan una a una, i això permet que els fabricants ofereixin la possibilitat de realitzar sòls amb dissenys únics per als seus clients.

Si parlem de les seves mesures, aquestes tenen un gruix de 2 cm i estan compostes per tres capes. La capa superior és la que està decorada i té aproximadament uns 4 mm de gruix. Aquesta carpa està formada per una barreja de ciment, pols de marbre, sorra i pigment mineral.

La segona capa (que se situa al mig) té aproximadament el mateix gruix que la primera i està feta d’una barreja de ciment i sorra. Finalment la tercera i última capa, té uns 12mm de gruix i està feta d’una barreja de ciment, sorra i pols de pedra calcària.

És per això que si parlem de sòls hidràulics, parlem d’una producció en sèrie. Aquest tipus de rajoles es caracteritza per ser molt versàtil i altament duradores, la qual cosa afavoreix la seva instal·lació.

Rajola Hidràulica Porcellànic

 

Els terres de rajola hidràulic porcelànic són una evolució dels hidràulics de principi del segle XX, finals del XIX. La idea d’aquest és dotar l’espai de la màgia de l’antic i de l’elegància del bon envellir. Gràcies al porcelànic aquesta estètica pot treballar amb multitud de noves prestacions i mides, la qual cosa facilita la seva incorporació en llocs abans impensables.

Realitzats amb esmalts d’alta qualitat, el que ho fan la millor elecció actualment. Té una absorció d’aigua pràcticament nul·la, per la qual cosa el fa un producte ideal per a terres exteriors per la seva resistència a les gelades.

L’avantatge principal d’una rajola porcelànic és que no requereix manteniment i la seva duresa és molt superior.

A més, posseeix gran característiques tècniques que ho fan millor que altres materials com duresa, resistència al gel, al trànsit, a productes de neteja, durabilitat

L’ús més comú de la rajola hidràulic porcelànic és per a la creació de catifes, recordant així antics menjadors confeccionats amb paviments hidràulics. També se li dóna molt ús per destacar alguna zona de la nostra cuina.

Rajola Hidràulica Vinílic

 

El taulell hidràulic en vinil, tal com ho diu el seu propi nom es basa en la imitació d’una rajola hidràulica en un vinil. Aquests vinils són autoadhesius, de manera que no necessiten cua ni cap altre material adherent, només cal desenganxar la seva part posterior i enganxar com si fos un adhesiu.

Les rajoles hidràulics en acabat ceràmic són els més comuns, ja que es troben formant bombolles o imitant un tauler d’escacs. Aquest tipus de vinil és perfecte per a col·locar en banys i cuines, en interiors i exteriors, ja que està fabricat d’un material molt resistent a la humitat.

Aquests són molt resistents al temps, impermeables i això gràcies a la seva resistència contra la humitat, el vapor i l’aigua. Tenen una fàcil, ràpida i còmoda instal·lació.

Descobreix per què Catalonia Ceràmica és el Líder en Paviments i Revestiments

Ser el líder en el sector durant els últims 30 anys, és el fruit del nostre enfocament absolut a la satisfacció dels nostres clients, oferint sempre les solucions i materials més avançades del mercat amb el preu més competitiu del sector.

Assessorament Personalitzat Piscines Catalonia Ceramica
Preu lider i finançament catalonia Ceramica

Que Opinen els nostres Clients?

Testimonials Clara Molina Catalonia Ceramica
Testimonials Mercedes Gil Catalonia Ceramica
Testimonials Alberto Diaz Catalonia Ceramica
Testimonials Helena Vila Catalonia Ceramica

Una Solució en Paviments i Revestiments per a cada Família

Perquè cada tipus de família és singular i particular, el nostre equip d’interioristes i experts en materials t’aportaran les idees i solucions personalitzades necessàries, per convertir la teva casa, terrassa o jardí en un espai únic.

6 Motius per Encertar amb Catalonia Ceràmica

Motius per el cual escollir Catalonia Ceramica, personalització i experiencia
Motius per el cual escollir Catalonia Ceramica, millors marques i magatzems
Motius per el cual escollir Catalonia Ceramica, millors profesionals i exposicions

Les Millors Marques Seleccionades

En Catalonia Ceràmica trobaràs les millors marques nacionals i internacionals, curosament seleccionades en estoc permanent.

Rosa Gres Catalonia Ceramica
Mirage Catalonia Ceramica
Ceramica Vogue Catalonia Ceramica

Demana una Cita Exclusiva amb un Expert!

Que Opinen els nostres Clients? Estudi realitzat a l'abril del 2019 en base a 405 opinions

Tracte i professionalitat 96%
Exposició i Punt de Venda 93%
Preus Competitius 98%
Rapidesa en el Lliurament 91%

Compromesos amb la Qualitat i la Sostenibilitat

Estem Molt a Prop Teu…

Vine a veure les nostres Exposicions a Barcelona, Cerdanyola / Sant Cugat, Sabadell i Premià de Mar.